Ziyaret / Veli Randevu Sistemi

Değerli velilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar nedeniyle okulumuza ziyaretçi girişleri randevu usulü yapılacaktır. Randevular okul telefonu olan 03622636535 nolu telefondan ve okul idarecilerinin özel telefonları aracılığıyla alınacaktır. Yasal velisi dışında öğrenci yakınlarının öğrencileri ziyareti yasaktır. Okul idaresi tarafından çağrılan velilerin randevu almasına gerek yoktur.

22.02.2024 27

1. Veliler, sene başında okul web sayfasına konulmuş olan Veli - öğretmen görüşme günlerinin başlaması ile birlikte okul sekreterliğine telefon ya da e-posta aracılığı ile başvururlar. Görüşmek istedikleri yönetici, öğretmen ya da diğer okul birimlerinden randevu talep ederler. Acil ve zorunlu durumlarda, öğretmenlerin derslerini olumsuz etkilememek kaydıyla Öğretmen Görüşme Çizelgesinde belirtilen zamanların dışında da görüşme yapılabilir.

2. Öğrenci yasal velisi dışında, öğrenci yakınlarının (arkadaş, akraba, öğrenci velayetine sahip olmayan anne-baba, vb.) öğrencileri ziyareti yasaktır. Zorunlu durumlarda öğrenci yasal velisi ilgili müdür yardımcısına yazılı bildirimde bulunur. Müdür yardımcısının onayı ve denetimi ile ziyaret gerçekleştirilir. Ziyaretçi okul giriş kapısında kimliğini bırakıp, ziyaretçi kartı alarak okula girer.

3. Okula giriş yapmak isteyen kişinin okulun öğrencisi olduğunun anlaşılmasında öğrenci giriş kartı ve okul kıyafeti belirleyici olduğundan kendilerinden bu hususa dikkat etmeleri beklenir. Öğrencilerin kılık kıyafet kurallarına uymadığı ve giriş kartlarını yanında taşımadığı durumlarda bu kişiler hakkında okul idaresi mevzuata uygun tedbir alır.

4. Hekim Raporu olan öğrenciler, raporlu olduğu günlerde okula gelemezler, sınavlara katılamazlar.

5. Tören, gösteri, sunum vb. etkinliklerin yapılacağı özel günlerde öğrenci yakınları öğrenci yasal velisi sorumluluğunda, onlarla birlikte okula giriş yapabilirler. 

6. Geçmiş dönemlerden mezun olan/ayrılan öğrencilerden 2007-2008 eğitim öğretim yılı ve öncesinde kayıtlı olanlar arasından, diplomasını veya tasdikname belgesini kaybedenlerin belgelerini yeniden çıkarmak istemeleri durumunda; şahsen veya vekaletname verdikleri biri aracılığıyla başvurmaları gerekmektedir. Adına belge düzenlenecek kişinin T.C. Nüfus cüzdanı / Kimlik Kartı ya da Pasaport ibraz etmesi zorunludur.

İLETİŞİM

Adres:
SARIYURT MAH. MERKEZ_4 SK. SARIYURT ALI OSMAN GÜR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 17 İÇ KAPI NO: 1 TEKKEKÖY / SAMSUN


Telefon
(362) 263 6535


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın